SAUNDU a scris:
....... au fost 10 ture x 24 ore,din care 2 zile duminica si 1 zi simbata, si care includ pentru fiecare tura si cele 8 ore efectuate de noapte.
Dupa cum vedeti am efectuat 240 de ore si am fost platit pentru 168 ore, deci 72 de ore in plus pe martie.
Problema expusa de catre dvs. implica mai multe aspecte!
1.Primul aspect asupra caruia m-am sesizat din relatarea dvs. este faptul
ca angajatorul dvs foloseste un program de munca ilegal,respectiv 24cu 48 ore liber,in conditiile in care
Codul Muncii la art115(2)precizeaza ca: "durata zilnica a timpului de munca de 12 ore va fi urmata de o perioada de repaos de 24 de ore"(specificul activitatii desfasurate permite o durata speciala a timpului de munca mai mare de 8 ore dar nu mai mult de 12)
Ar trebui sa sesizati urgent ITM pt acest aspect pt a se putea corecta angajatorul in urma concluziilor controlului
2. In conditiile in care s-a utilizat acest program de 24/48 ,este aproape impropriu sa vorbim despre un nr de 72 de ore suplimentare,in conditiile in care
este dificil sa avem o formula de calcul corecta pt orele suplimentare.
Se cunoaste ca in cf. cu
prevederile art 112(1)din CM :' Pentru salariaţii angajaţi cu normă întreagă durata normală a timpului de muncă este de
8 ore pe zi şi de 40 de ore pe săptămână". (nu este corect sa va raportati la cele 168de ore lunar pt ca trebuie sa tineti seama ca sunt luni si cu 23 de zile,si cu 22,sau 21 zile lucratoare si atunci nr de ore lucrate difera)
In aceste conditii ar fi indicat de ex. ca
sa agreati impreuna cu angajatorul un program de lucru saptamânal de pâna la 44 de ore.
In conditiile in care, la finalul lunii calendaristice,
media lunara a orelor de lucru prestate nu a depasit 40 de ore pe saptamâna, nu veti primi ore suplimentare(nu cred ca se va intampla la dvs)
Insa,
fiecare ora de munca prestata peste aceasta limita, stabilita la finalul lunii calendaristice, este considerata munca suplimentara si va trebui compensata cu timp liber corespunzator sau dupa caz, va trebui acordat sporul prevazut de lege.
Alta solutie practica de a vi se calcula orele suplimentare in conditiile in care lucrati in prezent,respectand legislatia nu prea intrevad.....