avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Folosire facturi comerciale multiple
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Folosire facturi comerciale multiple

in vama am voie sa prezint mai multe facturi cu destinatari intermediari iar ultima in care eu sunt beneficiarul marfii sa fie cu valoarea cea mai mare? adica se pun adaosui intre vami? multumesc

Alte discuții în legătură

Facturi comerciale adusca adusca As vrea sa fac un import din R, Moldova in Romania. De la firma de unde achizitionez marfa o iau cu un pret mic. Pot folosi 2-3 firme intermediare? Adica in ... (vezi toată discuția)
Import extracomunitar versatill versatill salut..as vrea sa stiu daca imi poate da cineva un sfat pt situatia in care vreau sa import bunuri din afara UE..sa zicem ca exista taxe vamale de 10 %,un pret ... (vezi toată discuția)
Achizitie materiale si refacturare clientului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, un PFA cod CAEN 4321 - proiectare si instalatii electrice - efectueaza lucrari pentru clienti in urmatorul mod: achizitioneaza toate materialele ... (vezi toată discuția)