avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... OBLIGATII POSTAS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

OBLIGATII POSTAS

Postasul din sat imi obliga parintii sa primeasca recomandatele care-mi sunt adresate. In cele mai multe cazuri sunt plecat din localitate si revin dupa saptamani , unele dintre inscrisuri avand termene de raspuns . El motiveaza ca este amendat pt returnarile pe care le face si '' pus pe o lista neagra " pentru o eventuala desfacere a contractului de munca . Unde este adevarul si care este modalitatea legala de rezolvare a acestei situatii.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:39, 26 Iulie 2016
Solicitati oficial dirigintelui de oficiu postal sa dispuna postasului responsabil teritorial comunicarea corespondentei care va este expediata numai dv
Analizati si disp Deciziei nr.2858/2007 privind regimul de autorizare generala pentru furnizarea serviciilor postale; Anexa 1; pct 3 regulile aplicabile furnizarii serviciilor postale; pct 3.10 predarea trimiterii postale catre destinatar;
pct 3.10.1 - "Predarea trimiterii postale se realizeaza NUMAI!! in unul dintre urmatoarele moduri:
a) La orice recipient ( cutia postala de la adresa destinatarului, casuta postala, post-restant etc.) in care destinatarul este de acord sa primeasca trimiteri postale.
b) la adresa indicata de expeditor, personal catre destinatar sau catre persoana autorizata sa primeasca trimiterea postala
c) la punctul de contact deservit de personal, personal catre destinatar sau catre persoana autorizata sa primeasca trimiterea postala, dupa transmiterea prealabila a unui aviz care sa anunte sosirea trimiterii postale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)
Procedura de informare despre hj gheorghe1938 gheorghe1938 Va rog, care este procedura de informare a continutului unei hotarari judicatoresti.. Persoana care trebuia sa primeasca HJ in plic de la tribunal, nu a fost ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta nairam63 nairam63 Buna ziua, Vin cu urmatoarea problema: Postasul a lasat o [b]scrisoare cu confirmare de primire[/b] sotiei mele. Si acum citez din regulamentul Postei Romane ... (vezi toată discuția)