avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort fara copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort fara copii

buna ziua, sunt in divort cu sotul meu find italian ,divortul este in romania , el vrea sa ma scoata vinoata si daca ma scoate vinovata cat ar zice judecatorul sa ii platesc cat ar fi ca cifre sa stiu la ce ma astept???!!! va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:40, 23 Iulie 2016
Daca divortul se pronunta din vina dvs, sotul are dreptul la despagubiri. Sotul e cel care cere o anumita suma , cat ar crede el ca ar compensa prejudiciul creat prin divort. Mai departe, judecatorul e cel care apreciaza daca suma e justa sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri dupa divort bogdan49 bogdan49 In cadrul unui proces de divort reclamantul depune inscrisuri prin care demonstreaza ca este despartit in fapt si in drept de peste 6 ani. Potrivit N.C.P.C va ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua, Ce diferenta este intre un divort din culpa comuna si unul din culpa sotului reclamat? Adulterul...simplu (adica fara parasirea domiciliului ... (vezi toată discuția)
Despagubiri dupa divort LUCY04 LUCY04 Buna ziua. As vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Tatal meu a inaintat o cerere de divort la Judecatoria sect 1 impotriva mamei mele dorind ca divorul sa ... (vezi toată discuția)