Buna seara. Acum un an m-am adresat unui avocat pentru ma ajuta a-mi reface carnetul de munca, pierdut cu ani in urma, nereusind a procura singura adeverintele de la locurile de munca avute inainte de 1992, deoarece cateva dintre ele au intrat in faliment, iar eu nu am reusit a gasi arhivele. Doamna avocat mi-a procurat una dintre adeverinte, apoi nu a mai facut nimic, spunandu-mi ca nu reuseste a gasi nici ea arhivele. O alta varianta ar fi fost intentarea unui proces cu 2 martori, dar nici in acest sens nu a inceput a face nimic. Mentionez ca am achitat inca de la inceput onorariul doamnei. Mentionez de asemenea ca in prezent lucrez in afara tarii si nu o pot contacta decat telefonic...Exista vreo posibilitate de a o convinge sa grabeasca rezolvarea acestei probleme?...ma gandesc ca e posibil ca in curand nici martori pentru un eventual proces sa nu mai gasesc...Va multumesc din suflet
Va multumesc din suflet, mi-ati fost de un real folos...exact informatia care-mi lipsea la sfarsitul cautarilor mele...Excelent, ati fost simplu si concis. imi pare rau ca nu am cunoscut acest forum ani inainte. Onorariul avocatei care n-a facut nimic intr-un an l-ati fi meritat dv...Numai bine va doresc!