avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Odata cu decizia de pensionare se emite si buletinul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Odata cu decizia de pensionare se emite si buletinul de calcul?

Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma ajute. Eu asa imi amintesc ca am citit in legea pensiilor ca la decizia de pensie care se comunica beneficiarului se ataseaza si buletunul de clacul, adica toate datele care au condus la calculul pensiei. Acuma am cautat atat in Legea 263/2010 cat si in Normele de aplicare ale acesteia - HG 257/2011 - insa nu am gasit sa scrie asa ceva. Am citit eu oare in alta parte sau s-o fi abrogat prevederea respectiva...multumesc daca imi poate da cineva vre-o informatie in acest sens :)
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 13:07, 24 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o cerere catre Casa de Pensii sa va dea urmatoarele:
- Buletinul de calcul privind acordarea pensiei;
- Punctajul anual;
- Date privitoare la activitatea in munca;
- Date din adeverinta privind contributiile.
Va multumesc frumos :)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pilu a scris:
Am citit eu oare in alta parte sau s-o fi abrogat prevederea respectiva...

Prevederea există în .O.U.G. nr. 4/2005 privind recalcularea pensiilor din sistemul public, provenite din fostul sistem al asigurărilor sociale de stat, la art. 7.
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Buletin de calcul al punctajului mediu anual rezultat in urma evaluarii olarasu ileana olarasu ileana >Va rog sa-mi spuneti daca Ordinul 525 din 11 octombrie 2004 privind aprobarea formatului si continutului buletinului de calcul al punctajului mediu anual ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca - miner paulicas paulicas sunt pensionar de mina,am iesit la pensie in 1990 cu un punctaj de 2,11919 dupa o vechime de 44 ani,5 luni,2 zile.vreau sa stiu daca o sa beneficiez de marirea ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie perlutza perlutza Buna seara, Tatal meu este pensionar cu o vechime in munca de 44 ani, perioada lucrata in acord global. A solicitat Casei de Pensii sector 6 ... (vezi toată discuția)