avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de Proprietate, prin act de Vanzare Cumparare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de Proprietate, prin act de Vanzare Cumparare sau Testament

Buna Dimineata !
Doresc sa stiu, daca o proprietate imobiliara care a fost revendicata, de catre parinti mei, fata de mine fiul lor, printr-un contract de mediere, in care eu mi-am dat acordul, ca las in deplina proprietate si posesie aceasta proprietate in favoarea parintilor, existind doua acte pentru aceeasi proprietate(eu proprietar doar pe teren intravilan arabil iar parintii proprietari pe teren, casa si anexe) si o actiune judecatoreasca, in urma careia s-a pronuntat o hotarire conform cu contractul respectiv de mediere in favoarea parintilor mei, parintii imi pot vinde mie aceasta proprietate, printr-un act de vinzare cumparare legalizat la notariat sau lasat mostenire prin testament catre mine, in aceasta situatie descrisa mai sus ?

Va multumesc, anticipat si astept un raspuns, in acest sens !!!
Cel mai recent răspuns: Gigi_78 , utilizator 12:18, 25 Iulie 2016
Acum părinții dvs sunt proprietarii terenului și a construcțiilor. Așadar, pot să vândă cui vor considera sau pot să lase un testament în beneficiul dvs.
Va Multumesc, pentru raspuns !!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere hotarire judecatoreasca in cf si intabulare conform hotariri judecatoresti respective Gigi_78 Gigi_78 Exista o hotarire judecatoreasca in ce priveste o proprietate imobiliara, in urma unei revendicari imobiliare, a parintilor catre mine, print-un contract de ... (vezi toată discuția)
Solutionare statut acte proprietate imobiliara Gigi_78 Gigi_78 Bunaziua ! Detin o proprietate imobiliara, printrun act de vinzare cumparare de catre bunici mei catre mine, din anul 2004, constind intrun teren agricol ... (vezi toată discuția)
Plângere la legile fondului funciar ghiocelioana ghiocelioana Bună ziua! Moştenitorilor C şiL li se admite cererea în temeiul lg.1/2000 prin Hot.Comisiei Jud. conform căreia li se reconstituie dreptul de proprietate ... (vezi toată discuția)