Exista o hotarire judecatoreasca in ce priveste o proprietate imobiliara, in urma unei revendicari imobiliare, a parintilor catre mine, print-un contract de mediere, in care eu las in deplina proprietate si posesie, un teren arabil intravilan+curti constructi, in favoarea parintilor iar ei iau in deplina proprietate si posesie proprietatea respectiva, formata din teren intravilan arabil+curti constructi si constructiile edificate pe acesta, care cuprind 3 anexe, C1 C2 si C3 .
Mentionez faptul ca eu, am fost proprietar pe acel teren, printr-un act de vinzare cumparare, a bunicilor catre mine, din anul 2004 fara carte funciara iar parintii au fost si sunt proprietari, printr-un act de transfer a dreptului de proprietate, cu contract de intretinere + carte funciara si hotarirea judecatoreasca, data in urma revendicarii imobiliare, conform contractului de mediere intre noi .
Doresc sa stiu, (fiind deja inscrisi in CF parintii prin contractul de intretinere si intabularea pe numele lor,dinaintea hotaririi), Daca hotarirea judecatoreasca respectiva, trebuie sa fie inscrisa (notificare, referire) in cartea funciara si intabulata proprietatea, care face obiectul acestui subiect, Conform Hotaririi Judecatoresti respective, pe numele parintilor ???
Va multumesc, anticipat si astept un raspuns, in acest sens !!!!!
Fiind deja inscrisi in CF parintii prin contractul de intretinere si intabularea pe numele lor,dinaintea hotaririi),deci in ocpi parintii deja figureaza si detin calitatea de proprietari asupra bunului imobil,nu mai sunt necesare alte inregistrari
Bun si in situatia in care parintii, vor sa faca o actualizare carte funciara de repozitionare a imobilului respectiv sau de mers la notariat, in aceasta situatie, se cere printre actele necesare si exstrasul de CF .
Cu ce extras de CF, pot merge, pentru a efectua actualizarea de CF respectiva sau parafare acte notariale ?????