avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Amenda cu formular vechi
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Amenda cu formular vechi

Buna ziua,
Un amic a primit o amenda contraventionala fiindca s-a certat cu agentul din comuna, nu cunosc detalii, problema este: pv era pe formular vechi in care scria contestatia se face la postul de politie de unde e agentul, omul a facut contestatie iar agentii l au indrumat catre judecatorie, cum timpul trecuse actiunea a fost respinsa, omul a platit amenda.
Intrucat agentii nu l au informat corect de la inceput unde si cum sa faca acea contestatie agentii nu se fac vinovati de fals in inscrisuri, sau, abuz in serviciu, omul ar putea sa-si recupereze cumva banii?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:45, 26 Iulie 2016
Omul se poate adresa in scris dand in judecata institutia politiei comunale care foloseste imprimate vechi, iesite din uz. Fapta omului insa tot se dovedeste si este pedepsita ca atare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca recidiveaza CYBORG CYBORG Avem un vecin-la bloc-un om rau, scandalagiu, odata a venit politia si i-a dat amenda, fiindca s-a certat si amenintat pe un vecin. Va intreb daca recidiveaza ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda 45rodica 45rodica Fratele meu s-a certat cu concubina.Mentionez ca concubina nu are domiciliul la fratele meu.In urma acestei dispute a scos-o afara din casa, casa este ... (vezi toată discuția)
Buna seara, mi s-a suspendat permisul pentru neacordare de prioritate ... catalinmihai123 catalinmihai123 Buna seara, Mi s-a suspendat permisul pentru neacordare de prioritate la pietoni. Trecerea este lata de vreo 15m, iar Din directia mea era hasurat pe ... (vezi toată discuția)