**Buna Ziua. am si eu o mica mare problema cum zice romanu' .. am vrust sa fac o invitatie pentru viza pentru prietena mea din Filipine. problema vine ca asta este a-2-a oare cand o fac. prima data a fost fara succes.. pentru ca am facut-o pe numele lu Varamiu'.. cei de acolo de la imigrari sunt foarte sensibili impotriva traficului de persoane. acum insa am intampinat o alta problema. am vrut sa o fac pe Numele meu la notar insa mi-a cerut bine-nteles. Contractul casei.. sau de resedinta. bun asta stiam dinainte.. contractul fiind pe numele Tatalui "ne-legitim" tin sa precizez.. si am vrut sa fac invitatia pe numele meu. ca sa nu mai isc probleme acolo la imigrari la ea. insa nu s-a putut.. si totusi am facut-o pe numele tatalui.. insa acum stau si ma gandesc.. daca iar patesc si o dau in bara.. bani cheltuiti si mult timp.. cum sa fac cel mai bine?
si Notarul de ce nu mi-a spus cand am intrebat-o ""De ce doamna nu se poate facuta pe numele meu?"" si apropo.. eu sunt trecut in spatiu locuind aici din 2004
ufff.. si acolo de ce o intreaba clar ""cine te invita?"" pe mine asta ma sperie.. ca taicamiu e cel care o invita "o ia in spatiu" iar ea defapt are treaba cu mine.. ei asta o sa ne intrebe.. ce legatura are ea cu taicamiu' ... stiu au niste Legii uff.. regulile astea stricte ca sa impiedice traficul de persoane.. au nevoie sa vada ca ea are o legatura cu persoana care o invita.. un istoric.. mesaje etc.. si taicamiu si engleza.. ce vreau eu defapt e sa nu-i spuna ca nu poate pleca din cauza la o chestie care... e atat de aiurea
Sunt de parere sa mergeti pe adevar. Doar nu o sa o creada nimeni ca ar putea avea relatii de prietenie cu tatal dvs. Sa fim seriosi, adevarul este calea cea mai simpla.