**Buna Ziua. am si eu o mica mare problema cum zice romanu' .. am vrust sa fac o invitatie pentru viza pentru prietena mea din Filipine. problema vine ca asta este a-2-a oare cand o fac. prima data a fost fara succes.. pentru ca am facut-o pe numele lu Varamiu'.. cei de acolo de la imigrari sunt foarte sensibili impotriva traficului de persoane. acum insa am intampinat o alta problema. am vrut sa o fac pe Numele meu la notar insa mi-a cerut bine-nteles. Contractul casei.. sau de resedinta. bun asta stiam dinainte.. contractul fiind pe numele Tatalui "ne-legitim" tin sa precizez.. si am vrut sa fac invitatia pe numele meu. ca sa nu mai isc probleme acolo la imigrari la ea. insa nu s-a putut.. si totusi am facut-o pe numele tatalui.. insa acum stau si ma gandesc.. daca iar patesc si o dau in bara.. bani cheltuiti si mult timp.. cum sa fac cel mai bine?
da normal la asta ma gandeam si eu.. insa la ei este enorm de mare coruptia.. sa speram sa fie bine. tocmai azi am tradus invitatia de viza.. si pe langa asta am facut si o adeverinta cum ca locuiesc aici.. si o recomandare in engleza cum ca ea vine invitata in numele meu dar sa locuim in resedinta tatalui