avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Expresia \"sbl. ns.\" din textele juridice
Discuție deschisă în Cultură generală

Expresia "sbl. ns." din textele juridice

Bună ziua,

Încerc să aflu ce înseamnă sintagma "sbl.ns." care am observat că apare mereu pusă între paranteze în cadrul textelor juridice. Nu pot decât să cred că este vorba despre două cuvinte latine. Iar dacă da, care ar fi traducerea lor?

Mulţumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: RoSo , utilizator 19:39, 28 Iulie 2016
"sbl.ns." = sublinierea noastra
Mulţumesc pentru răspunsul prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere posibilitate raportare taguri gresite Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca pana cand sa ma hotarasc sa intru in comunitatea avocatnet si sa-mi fac cont pe acest forum , dar si dupa aceea , am fost pus in situatia sa caut ... (vezi toată discuția)
Raspunderea legala a traducatorului sevenx sevenx Buna ziua, In primul rand doresc sa-mi cer scuze daca problema nu s incadreaza in aceatsa sectiune insa, mi s-a parut cea mai apropiata. Va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat angajat cu contract de munca Dsimona2014 Dsimona2014 Buna ziua, Din 2011 detin autorizatie de traducator de la MJ. Inca din acel an am inceput sa lucrez cu firme spaniole care participa la licitatii publice in ... (vezi toată discuția)