avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Introducere posibilitate raportare taguri gresite
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Introducere posibilitate raportare taguri gresite

Pentru ca pana cand sa ma hotarasc sa intru in comunitatea avocatnet si sa-mi fac cont pe acest forum , dar si dupa aceea , am fost pus in situatia sa caut dupa un tag anume in cadrul acestui forum si sa gasesc cu totul altceva sau rezultatul sa fie nerelevant , propun sa existe posibilitatea raportarii tagurilor gresite .

Spre exemplu , subiectul casatoria cu un cetatean turc , de la www.avocatnet.ro/content/for... ,
are printre taguri familiei si reintregirea , taguri care in opinia mea ar trebui sterse ca fiind nerelevante .

Deoarece moderatorii si administratorii sunt ocupati si nu au timp suficient , eu consider ca daca s-ar introduce posibilitatea raportarii tagurilor gresite s-ar curata forumul de taguri puse aiurea , doar ca sa fie .

Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
Costinel Burca, Contabil
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:04, 6 Aprilie 2012
Intr-adevar si eu m-am confruntat cu aceeasi problema cautand un subiect anume si am dat peste tot felul de mesaje care nu aveau legatura decat tangentiala cu subiectul cautat de mine. Adevarul este ca uneori este foarte greu sa descrii in 2 cuvinte cu exactitate la ce se refera mesajul topicul respectiv.B-)
Tagul inseamna un cuvant sau cateva cuvinte legate intr-o sintagma. Cu cat sintagma este mai lunga cu atat este mai greu de gasit sau greu de evidentiat. Exista posibilitatea tehnica de a lega expresiile din cele doua casute. Tagurile sunt scrise de utilizatori, uneori gresit, alteori, la unele subiecte, nu exista deloc, deci acele discutii nu vor fi evidentiate. @MIHAI GRIGORE este un campion al scrierii tagurilor :) pentru care avem a-i multumi calduros, contribuind consistent la acest aspect al "cautarilor".
Dar n-am inteles daca exemplul dat este de rau sau de bun (!?).
Eu dedei si exemple de taguri dar le pusai dupa link si nu mai aparura !
Chiar daca este greu de descris in cuvinte , este bine sa fie sterse tagurile aiurea care este evident ca sunt scrise gresit sau chiar sunt pe langa subiect .
Se poate intampla si ca cineva sa scrie in cadrul unui subiect despre conditiile necesare formarii precipitatiilor si " Acum afara ploua " , altcineva sa-i raspunda cu " Acum e toamna " , iar alta persoana vazand ca se scrie despre toamna adauga ca " Toamna se numara bobocii " si baga drept taguri la topicul respectiv cuvintele toamna si boboci , asa ca la cautari despre boboci o sa apara topicul ala ca fiind relevant , mai ales daca mai adauga cineva tagurile alea si nu citeste decat ultimele postari .
Totusi, acolo se intreaba de reintregirea familiei. Deci n-ar fi chiar asa de aiurea.
....................
Chestia cu tagurile, intr-adevar ar trebui controlata un pic de moderatori, deocamdata nu exista posibilitatea asta, eu m-as inhama la treaba asta destul de meticuloasa, pe sectiunea unde sunt moderator, ca uneori sunt si "timpi morti", deci timp s-ar mai gasi......
elga50 a scris:

Totusi, acolo se intreaba de reintregirea familiei. Deci n-ar fi chiar asa de aiurea.
....................


Pai se vorbeste de reintregirea familiei , dar tagul nu este reintregirea familiei , sunt doua taguri familiei si reintregirea .
Cine cauta dupa tagul familiei sau dupa tagul reintregirea ?
Ar trebui sa existe si posibilitatea modificarii tagurilor , ca poate sunt utilizatori care gresesc tagul si chiar daca observa nu mai pot sa-l mai corecteze .

Alte discuții în legătură

Ce sunt tagurile? ContSters87904 ContSters87904 In site-ul avocatnet apare la profil in dreapta un cuvant ce se numeste \"tag\" ce o insemna? (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)