avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... fișă medicală
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

fișă medicală

Bună ziua.
Merg la același stomatolog de peste 10 ani, unde am fișa tuturor lucrărilor efectuate. Doresc să-mi găsesc alt medic și aș dori să iau o copie de pe fișa mea medicală. Am dreptul să mi se elibereze?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Obținere copie fișă cabinet privat enikoe enikoe Bună seara. Merg la același stomatolog de peste 10 ani, unde am fișa tuturor lucrărilor efectuate. Doresc să-mi găsesc alt medic și aș dori să iau o ... (vezi toată discuția)
Caz de malpraxis in stomatologie? Maria AP Maria AP Buna seara, am o lucrare dentara efectuata acum 2 ani care a inceput sa imi cauzeze probleme acum o saptamana si jumatate. Am mers bineinteles la cabinetul ... (vezi toată discuția)
Refuzul medicului stomataolog de a eliberare copia fisa pacient ... liveomars liveomars Refuzul medicului stomataolog de a eliberare copia fisa pacient Buan ziua! Merg la medic de 2 ani, timp in care la inceput mi-a lucrat anumiti dinti, ... (vezi toată discuția)