avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Refuzul medicului stomataolog de a eliberare copia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Refuzul medicului stomataolog de a eliberare copia fisa pacient ...

Refuzul medicului stomataolog de a eliberare copia fisa pacient

Buan ziua!
Merg la medic de 2 ani, timp in care la inceput mi-a lucrat anumiti dinti, care aveau o mica carie, apoi, au inceput sa se infecteze, i-am scos, sunt 2 la numar.
Am probleme cu al 3-lea si sunt iar pe tratament, infectie si i-am spus medciului ca nu este in regula ce se intampla, voi merge la alt medic, sa-mi dea o copie de pe fisa medicala, astfel incat sa am istoricul lucrarii.
Medicul refuza sa-mi eliberee o copie de pe fisa medicala, pe motiv ca nu sunt obligati.
Ce pot face in situatia data?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:18, 10 Iunie 2022
Reclamatie pentru inceput la : Colegiul Medicilor Stomatologi București - Colegiul Medicilor din Municipiul București.
Numai daca este din București medicul respectiv...dacă nu , la entitatea din județul în cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un stomatolog mi-a mutilat fața: nu mai pot spune că am dinți pentru că mi i-a pilit, pentru o lucrare din porțelan, până la gingie. cum pot să acționez în acest caz? Nicoleta Isaura Nicoleta Isaura Buna am 28 de ani mama a doi copii .Acum 4ani m-am distrus având încredere intr-o dentista care pt câteva mici probleme mi-a pilit toți Dinți din gura ... (vezi toată discuția)
Drepturile pacientului - la stomatolog gratzielap gratzielap Buna ziua, Am fisa pacient la un cabinet de stomatologie, unde merg de vreo 3 ani, de 4-6 ori pe an (in functie de lucrare). Am avut multe lucrari facute ... (vezi toată discuția)
Problema cu un stomatolog pubela pubela buna ziua am un mare necaz si as vrea sa stiu daca am sorti de izbanda in 2008 m-am adresat unui medic dentist pt mai multe probleme dentare. in urma ... (vezi toată discuția)