avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... DESPRE COMISII
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

DESPRE COMISII

Daca tot sunt la moda acum, de ce nu am vorbi si noi despre ele!

Cine e de acord cu comisia (scuzati cacofonia) Udrea? Sa ridice mana:)
Cel mai recent răspuns: ContSters21504 , utilizator 11:12, 4 Septembrie 2009
Gura lumii zice ca Bostina & Co. e firma... Ca n-o fi...
Acesti Bostina &co sunt bine vazuti in Bucuresti? Vreau sa spun ca, pe langa consultanta, ei au si avocati pledanti?
Au avut cazuri mediatizate?
Adica doar pura consultanta? Fara prezentare in instanta? Sau mediere?
De acord cu infiintarea acestor comisii. Organele abilitate, cum spunea cineva mai sus, pot fi ajutate si impulsionate de aceste comisii. Iar aceste comisii pot determina si decizia politica de schimbare a demnitarului anchetat.
Ar trebui extins acest model de comisie la nivelul tuturor verigior, unitatilor administrative din teritoriu, etc.
eu sunt de acord cu aceste comisii , este sigurul lucru bun al guvernarii actuale , stau la ,,panda'' uni pe alti mai fac ei si matapazlacuri impreuna dar totusi mai cu perdea de frica celuilalt si am observat lucrul acesta si la nivele mai micii , stau la panda uni pe altii mai ceva ca ulii pe soricei , noi nu avem decat de castigat , parerea mea

Alte discuții în legătură

Modificare cod caen madacsy madacsy as dori si eu sa im raspundea cine care este in masura sa o faca. Eu am platiti pentru modificare codului CAEN la Registrul Comertului MM aproape 800 RON , ... (vezi toată discuția)
Inselatorie m75 m75 Buna ziua, doresc un sfat in urmatoarea problema: -un cadru profesoral, colega de servici ce are si autorizatia de traducator m-a convins ca se pot castiga ... (vezi toată discuția)
Un jaf de partid Anna2010 Anna2010 E vorba de un simplu jaf - fiindcă nu îi mai dă nimeni cu împrumut, acum PDL jefuieşte pensionarii din pix aşa cum hoţii o fac intrând noaptea peste ei ... (vezi toată discuția)