De acord cu infiintarea acestor comisii. Organele abilitate, cum spunea cineva mai sus, pot fi ajutate si impulsionate de aceste comisii. Iar aceste comisii pot determina si decizia politica de schimbare a demnitarului anchetat.
Ar trebui extins acest model de comisie la nivelul tuturor verigior, unitatilor administrative din teritoriu, etc.
eu sunt de acord cu aceste comisii , este sigurul lucru bun al guvernarii actuale , stau la ,,panda'' uni pe alti mai fac ei si matapazlacuri impreuna dar totusi mai cu perdea de frica celuilalt si am observat lucrul acesta si la nivele mai micii , stau la panda uni pe altii mai ceva ca ulii pe soricei , noi nu avem decat de castigat , parerea mea
Modificare cod caen
madacsy
as dori si eu sa im raspundea cine care este in masura sa o faca.
Eu am platiti pentru modificare codului CAEN la Registrul Comertului MM aproape 800 RON , ... (vezi toată discuția)
Inselatorie
m75
Buna ziua,
doresc un sfat in urmatoarea problema:
-un cadru profesoral, colega de servici ce are si autorizatia de traducator m-a convins ca se pot castiga ... (vezi toată discuția)
Un jaf de partid
Anna2010
E vorba de un simplu jaf - fiindcă nu îi mai dă nimeni cu împrumut, acum PDL jefuieşte pensionarii din pix aşa cum hoţii o fac intrând noaptea peste ei ... (vezi toată discuția)