avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare scoala de soferi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare scoala de soferi

Buna ziua, eu si sotul am doti sa intiintam o scoala de soferi intr-o comuna. De ce acte si aprobari este nevoie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:50, 30 Iulie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In vederea condiilor de autorizare studiati : NORMA din 3 februarie 2014 privind autorizarea şcolilor de conducători auto (Anexa 2), aprobată prin Ordinul ministrului transporturilor nr. 75/2014, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 107 din 12 februarie 2014

[ link extern ]

sau

Vedeti acest link
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iulie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema legata de a.r.r. vlaika ionela florina vlaika ionela florina Buna ziua. Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca exista Ordin al Ministrului Tranporturilor emis pentru aprobarea normelor tehnice privind eliberarea, ... (vezi toată discuția)
Adeverinta taxi valabila ? gaby79_4all gaby79_4all In urma cu aproximativ 1 luna am sustinut examenul pt atestat taxi , am obtinut o adeverinta de la scola cu care am inceput meseria de taximetrist , am ... (vezi toată discuția)
Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)