avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare nume dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare nume dupa divort

Mama mea a divortat acum cativa ani,pastrandu-si numele de casatorie*al fostului sot......acum vrea sa-si recapete numele anterior.Intre timp fostul a murit.Ce trebuie sa faca? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:06, 1 August 2016
Sa isi schimbe numele pe cale sdministrativa.
Va multumesc pentru raspuns,insa nu prea inteleg ce inseamna asta! Sa mearga la primaria comunei unde locuieste si sa solicite acolo lucrul acesta?
Gasiti informatii si procedura de schimbare a numelui in link-urile de mai jos

www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/content/art...

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura schimbarii numelui pe cale administativa am divortat acum 10 ani, pastrind numele de familie al ex-sotului. am facut cerere si mi s-a acordat cetatenia unui stat strain care nu prevede schimbul ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui Laurr Laurr Buna dimineata! Parintii mei nu au fost ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume XtremePRO XtremePRO 1.Barbat / 2.La casatoria civila acesta a preluat numele de familie al sotiei / 3.Nu este divortat,traiesc impreuna insa acesta doreste revenirea la numele de ... (vezi toată discuția)