avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene sM6.4
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene sM6.4

Buna seara.Am o nelamurire referitoare la sM 6.4 si anume:
pentru accesare fonduri in vederea construirii unei pensiuni turistice se acorda 90/ nerambusabil
.Intrebarea nea este ,daca sunt PFA inregistrat la 30.12.2015 pot beeficia de acel 90/ sau numai de 70/ nerambusabil din valoarea totala a proiectului?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MARKETING DEVELOPMENT , Consultant credite si finantari 07:32, 3 August 2016
Finantarea pentru pensiuni agroturistice (asa cum este definita de prevderile legale in vgoare) este 90% din valoarea totala a cheltuielilor eligbile ale proiectului (in valoarea totala a proiectului sunt cuprinse atat cheltuieli eligibile, cat si neeligibile).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene: masurile 312, 313 MobilierCafenele MobilierCafenele Este destul de bine informata lumea referitor la fondurile europene nerambursabile? Stiti ca ele se dau si pentru dezvoltarea unei afaceri? Sau pentru ... (vezi toată discuția)
Pe 17 aprilie se deschide depunerea dosarelor pe masura 313! Daniela Bolog Daniela Bolog APDRP deschide in perioada 17 aprilie – 16 mai 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de finantare care se incadreaza in Masura 313 ... (vezi toată discuția)