avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa poluare

Buna ziua !Va rog daca puteti sa ma lamuriti in legatura cu taxa de poluare .Am cumparat o masina la mana a doua in 2010 si am platit taxa de poluare;masina era pe numele sotului.Intre timp sotul a decedat si masina este pe numele meu [am facut succesiunea] In aceste conditii mi se poate restitui mie taxa?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 12 August 2016
Da, vi se poate restitui taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa de poluare in 2018 vali53 vali53 In august 2008 am cumparat impreuna cu sotul meu un autoturism nou, La inmatriculare s-a platit taxa de poluare pe numele sotului. In 2010 sotul a decedat si ... (vezi toată discuția)
Masina mostenita 25marian 25marian buna ziua,daca se poate as dori sa ma consult cu cineva in legatura cu o masina mostenita de la tatal meu care a decedat. Care ar fi conditiile care ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2010 cucu_bau cucu_bau Buna ziua, ma intereseaza daca se poate recupera o taxa auto, pe poluare/de prima inmatriculare platita in 2010 pentru un autoturism la mana a doua, cumparat ... (vezi toată discuția)