avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

Buna ziua, o societate comerciala care nu mai are activitate din 2003, dar nu s-a depus la registrul com. nicio suspendare de activitate sau alt document,al carui administrator ;ocuieste in Singapore a primit o scrisoare de la Cabinet individual de insolventa.
Cuprins: in evidentele Anaf societatea figureaza cu un debit de 3700 ron.
Stiti daca exista vreun acord cu Singapore astfel incat sa i se puna poprire pe cont administratorului?
Pana acum, in 13 ani, nu a venit niciun alt doc care sa anunte ca exista vreun debit purtator de penalitati.
A intalnit cineva un astfel de caz si ce ar fi de facut?
Daca administratorul nu mai locuia la adresa respectiva sau era decedat?
Va multumesc anticipat si weekend placut!
Cel mai recent răspuns: rodicasigheti , utilizator 13:14, 5 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea si lipsa de "disponibil" ENGFULL ENGFULL biletul la ordin investit este pus in executare s-au trimis adrese la banci , la finante nimic are 2 conturi la 2 banci , s-a infiintat poprire pe cont dar ... (vezi toată discuția)
Notificare de deschidere a pocedurii de angajare a raspunderii solidare Marcela-Popa Marcela-Popa Buna ziua, Sunt actionar si administrator la o societate care este activa dar care in momentul de fata nu desfasoara activitate. Am primit de la ANAF, o ... (vezi toată discuția)
Administrator - raspundere patrimoniala Diana Biciaga Diana Biciaga Buna ziua Apelez la dumneavoastra deoarece am o mare nelamirire intr-o anumita privinta. Sotul meu este administrator la o societate pe cale sa intre in ... (vezi toată discuția)