avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social firma noua
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social firma noua

Buna ziua! Vreau sa imi fac firma (pt magazin online) si am nevoie de sfatul dvs in legatura cu sediul social. Locuiesc in Focsani dar apartamentul in care stau nu e pe numele meu. In schimb am proprietate intr-un sat din preajma orasului (locuieste o ruda acolo). Cum ma sfatuiti sa fac cu sediul social al firmei? Vecinii cu care avem pereti comuni la apartament ori nu sunt acasa, ori nu vor sa semneze. Ma gandeam sa fac sediul la casa din provincie, dar activitatea nu o sa se desfasoare acolo, ci in Focsani, unde locuiesc. Este posibil ca in perioada urmatoare sa ne mutam in Bucuresti. Care ar fi solutia cea mai buna ca sa pot infiinta firma? Multumesc anticipat!
Daca urmeaza sa va mutati in Bucuresti, o puteti infiinta direct aici.
mai dureaza pana ne mutam si nu suntem siguri de acest lucru. asteptam sa vedem daca s-a castigat concursul pt jobul din bucuresti. si pana atunci vreau sa fac magazinul online.
Având în vedere ca scopul este un magazin on line, nu cred ca este relevant locul unde se afla sediul firmei.
Puteți sa il faceți acolo unde va este mai ușor și mai rapid.
Puteți oricând se modificați sediul unei firme, chiar mutarea dintr-un județ în alt județ/municipiul București.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma marinb marinb Buna ziua! Doresc sa-mi infiintez o firma si vreau sa va intreb daca sediul social poate fi in Bucuresti, iar punctul de lucru intr-un sat din judetul ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-greu cu inceputul costy t. costy t. Buna seara, vreau sa-mi fac un SRL cu domeniul principal de activitate: personalizare si decoratiuni pe obiecte din sticla si pe textile.Pe langa acestea ... (vezi toată discuția)
Magazin online micky28 micky28 Buna ziua! Am si eu cateva intrebari referitoare la infiintarea si activitatea unui magazin online si la care am gasit raspunsuri diferite din ce am studiat ... (vezi toată discuția)