avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Diriginte de santier, probleme
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Diriginte de santier, probleme

Buna ziua
Am incheiat un contract de dirigentie de santier a carui durata a expirat la intocmirea procesului verbal la terminarea lucrarilor.
Platile au fost efectuate garantie de buna executie nu a fost solicitata.
Dirigintele nu vrea sa participe la receptia finala intrucat spune ca, contractul s-a finalizat.
Ce pot sa fac
Cel mai recent răspuns: dancantemir , utilizator 21:18, 19 August 2016
Prezenta dirigintelui de santier la receptia finala nu este obligatorie.Receptia finala priveste relatia dintre constructor si beneficiar dupa trececerea perioadei de garantie.

Daca doriti ca dirigintele de santier sa fie prezent la receptia finala, conveniti cu el in acest sens - pt un onorariu se va prezenta.

Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptie lucrari crimea crimea Lucrez la o primarie pe postul de contabila .Am la plata niste lucrari efectuate in proportie de 0.25 din valoarea contractului adica 100000 lei din 430000 ... (vezi toată discuția)
Finisaje interioare prost executate de constructor. pot reține diferența de preț pe care o mai am de achitat, pentru refacerea lucrărilor executate greșit? Alex623 Alex623 Buna ziua, am nevoie de un sfat: Am construit de curand o casa, termenul dat de constructor 210 zile trebuia finalizat in nov 2017, eu am reusit sa locuiesc ... (vezi toată discuția)
Clauza contractuala cateldestept cateldestept In contractul de dirigentie de santier se spune: 1.daca in contractul de lucrari se prevad si plati sub forma de avans, dirigintele de santier va asista ... (vezi toată discuția)