avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acreditare Facultatea Hyperion
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acreditare Facultatea Hyperion

Buna seara!
Am si eu o intrebare in legatura cu Facultatea " Hyperion" din Bucuresti: as dori sa ma inscriu la specializarea Management si nu pot veni la cursurile de zi din cauza serviciului. Am observat ca in Hotararea de Guvern publicata in Monitorul Oficial din iunie 2009 invatamantul la distanta este autorizat provizoriu. Nu stiu cum s procedez. Daca ma inscris la distanta, risc sa nu fie legala diploma de licenta? Ce ma sfatuiti?
Va multumesc anticipat!
Georgiana
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:31, 20 August 2009
Incercati contactarea directa a secretariatului facultatii concret cu problema care va pune in dilema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Licentiati cu diplome nerecunoscute.. kitty_mnk1985 kitty_mnk1985 In legatura cu Universitatea Spiru Haret, care isi bate joc de studenti...Am urmat cursurile Facultatii de Management intre anii 2004-2008, la forma de ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)