avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

ANAF-ul ma bagat in insolventa . am ramas cu datorii la furnizori ,ce se intampla ? ce sa vrb cu furnizoriii ?mai platesc sau nu ??
Cel mai recent răspuns: ContSters126873 , utilizator 10:52, 26 August 2016
Veti putea plati doar facturile emise dupa data intrarii in insolventa. Cele de dinainte se vor putea achita (sau nu) doar daca se va dispune asta printr-un plan de reorganizare. Veti discuta toate platile cu practicianul in insolventa care va va fi alocat.
din ianuarie 2016 nu mai am activitate pana in prezent ! declararea in insolventa iulie 2016
Daca doriti salvarea firmei si veti propune un plan de reorganizare, veti putea plati facturile furnizorilor asa cum s-a stabilit prin acesta ( esalonat, de obicei). Daca veti intra in faliment, vor fi platite de catre lichidator, daca vor mai fi bani ramasi si pentru acestea, in urma valorificarii bunurilor firmei.
conform PV dela ANAFsi documentele firmei nu exista bunuri . nu mai vreau reorganizrea societatii >

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi insolventa sau reorganizare? aZu aZu Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de 80.000 ron, din care 25.000 sunt tva si impozit pe profit iar restul penalitati, mentionez ca suntem doi ... (vezi toată discuția)
Insolventa firma edilmiki edilmiki Buna ziua,va rog daca imi puteti da si mie niste raspunsuri, am firma care a intrat in insolventa dar am bunuri constructii .camioane luate in leasing si nu ... (vezi toată discuția)
Insolventa jenicaprod jenicaprod O societate cu raspundere limitata intrata in insolventa pentru datorii la bugetul de stat, poate desfasura in continuare activitati, plati facturi, achizitii ... (vezi toată discuția)