avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contoar pasant de gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contoar pasant de gaze

Buna ziua.
Locuiesc intr-un apartament de bloc si , la aragaz mi-am montat un contoar pasant de gaze-deci nu am centrala, ci, pur si simplu, pentru ca plateam foarte mult gazul, am gandit ca e ceva in neregula, si am vrut contorul meu atasat aragazului. Intr-adevar, dupa montarea lui s-a vazut clar ca eram foarte incarcati la consumul de gaze-iarna nu va pot spune cat de mult se ridica consumul. Acum, administratorul vine si spune ca nu mai ia in considerare aceste cotoare, fara a li se face control metrologic, dar nu spune conform carei legi. Rugamintea mea catre dumneavoastra este, daca se poate sa-mi spuneti :LA CE INTERVAL DE TIMP SE FACE VERIFICAREA METROLOGICA A CONTOARELOR PASANTE? Pentru ca eu stiam ca la 10 ani, dar nu am reusit sa gasesc legea care se refera la acest lucru. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: sanda65 , utilizator 16:02, 8 Noiembrie 2017
Lista oficială a mijloacelor de măsurare supuse controlului metrologic
10 L33 Contoare de gaz L33-5 Dispozitive de conversie a volumului 8 ani
L33-6 Contoare de gaz cu debitul maxim de până la 2.500 m3/h
8 ani
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2017
sanda65, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul consum de gaze florentinazara florentinazara Buna ziua, Sunt presedintele unei asociatii de proprietari și doresc să știu dacă este legal ca proprietarii de apartamente care nu au contoar de ... (vezi toată discuția)
Contor gaze mastera mastera Buna seara, As dori sa stiu care este procedura sau cum se poate monta un contor de gaze? Ma refer la acele contoare care se monteaza in apartament nu cele ... (vezi toată discuția)
Contoare caldura si gaze ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am achizitionat de curand un apartament intr-un bloc din capitala. Am luat legatura cu administratorul pentru ca as dori sa imi montez repartitoare ... (vezi toată discuția)