avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonuri nefiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonuri nefiscale

Buna ziua. S-au facut cumparaturi pentru firma unde lucrez si s-a primit pentru ele un bon nefiscal ce tine loc de factura, ce are printre alte elemente si denumirea firmei unde lucrez, dar si codul fiscal, si un bon fiscal. As dori sa stiu daca bonul nefiscal il pot trata ca factura simplificata sau ca factura obisnuita?
Cel mai recent răspuns: emaio , utilizator 11:16, 18 August 2016
Factura simplificata.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 394 simoponea simoponea Buna ziua! Am primit o notificare de la fisc ca nu am depus 394. Firma a raportat in 300 o achizitie prin bon fiscal cu CUI firmei pe bon, dar nu a mai ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi diverse, cum inregistram bonurile fiscale si ce impozite platim? Codrut07 Codrut07 Buna seara, Sunt la inceput de drum si detin un SRL neplatitor de TVA (domeniu de activitate proiectare constructii), as avea cateva spete pe care nu stiu cum ... (vezi toată discuția)
Obligativitate eliberare bon fiscal Zagoni Zagoni Buna ziua! Am intampinat o problema la un magazin de piese electronice, si anume: Am cumparat piese in valoare de 125 Ron, pentru firma, la care lucrez, ... (vezi toată discuția)