avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce cod CAEN sa aleg pentru suport pe prelucrare date
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce cod CAEN sa aleg pentru suport pe prelucrare date

Buna ziua,
Sun in curs de infiintare a unei microintreprinderi care va presta servicii de suport pentru firme/persoane fizice pe parte de prelucrare a datelor. Ca sa fiu mai explicit, o sa ofer suport pentru cei care au dificultati in a prelucra infromatii (ex. tabele excel) sau doresc sa aprofundeze cunostinte in programe precum Excel, Word etc. Practic, eu o sa le ofer suport voi intocmi la cere drafturi de tabele, rapoarte etc.

Intrebarea mea este ce cod/coduri CAEN ar trebui sa aleg pentru o astfel de activitate si daca exista vreo sansa sa evit acea restrictie pentru microintreprinderi de maxim 20% activitati de management si consultanta din total venit.

Multumesc anticipat de raspuns.

O zi buna.
Cel mai recent răspuns: alemanionut , utilizator 19:24, 13 August 2016
Va incadrati aici si nu e consultanta si management:

6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe.

Această clasă include asigurarea infrastructurii pentru serviciile de găzduire a paginilor web, de prelucrare a datelor şi activităţi conexe. Sunt incluse activităţi specializate de găzduire, cum ar fi găzduirea paginilor web, servicii de streaming (organizare fluxuri) sau găzduire de aplicaţii.

Activităţile de prelucrare a datelor includ prelucrarea completă şi elaborarea de rapoarte specializate pe baza datelor furnizate de către clienţi sau asigurarea prelucrării automate a datelor şi servicii de introducere a datelor, inclusiv activităţi de rulare a bazei de date (executare funcţiuni).

Această clasă exclude:
-activităţile unde furnizorul foloseşte computerul doar ca un instrument de lucru (unealtă) sunt clasificate potrivit naturii serviciilor furnizate.

Multumesc pentru raspuns.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare sc cu obiect de activitate servicii contabile cameliaion cameliaion am o mare rugaminte....doresc sa infiintez o societate care sa se ocupe cu pregatirea actelor pentru declaratii si bilant....deoarece inca nu am terminat ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii niko79 niko79 Buna ziua! Am un SRL cu cod caen principal: 8299 - Alte activitati de servicii suport pentru intreprindere. Am si un certificat de inspector resurse umane. ... (vezi toată discuția)
"contabilitate" pfa - acte adina.s adina.s Buna ziua, M-am inregistrat de curand ca persoana fizica autorizata si trebuie sa emit prima factura. Pentru a evita erorile, am inceput sa ma documentez ... (vezi toată discuția)