avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, insistenta pentru plata
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, insistenta pentru plata

in urma unei decizii de executare silita s a infiintat porirea pe salariu,pt achitarea unui debit catre recuperatorul de creante EOSksi...problema este ca cei de la EOS continua sa ma sune si sa mi ceara bani cu toate ca se achita lunar rata...este normal sa procedeze asa?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:25, 16 August 2016
Pai daca se plateste, atunci care este obiectul dialogului prin telefon?

- Domnule, aveti de plata !
- Da, recunosc, eu platesc lunar ...
- ...(??!!)

...si apoi?
E, nu se mulțumesc cu treimea obținuta prin executare silita și sâcâie omul sa plătească mai mult.
Normal, nenormal, o fac. Acuma depinde și dacă au cu cine.
Creditorul are dreptul sa obțină întreaga datorie imediat.

Ca nu au cum sa obtina toti banii, va sâcâie și hartuire nu este insa legal.
Se poate iniția proces în astfel de cazuri.
Astăzi se poate rezolva relativ ușor problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa platesc sau nu debitul catre orange? Hunyadi Ilona Hunyadi Ilona buna ziua, problema mea este urmatoarea: in 2002 s-a emis o factura orange care nu a mai fost achitata.Pana acum doua saptamani nu am mai primit nimic in ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)
Daune morale eosksi&orangeromania gabitzuel gabitzuel Buna ziua, Va deranjez cu o mica problema sper ca cineva sa ma poata indruma. In urma cu ceva luni mai precis martie 2014, primesc o scrisoare de la eos ... (vezi toată discuția)