avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Rezidenta fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Rezidenta fiscala

O sa lucrez in Cehia. Daca nu aleg sa am rezidenta fiscala acolo, atunci toate taxele mele platite acolo se duc de fapt catre statul roman?
Am aflat de asemenea ca trebuie sa anunt din timp anaful daca o sa plec in strainatate pentru mai mult de 183 zile. Prima zi de lucru in Cehia este 22 august. Ce solutii am?
Ultima modificare: Marți, 16 August 2016
angajatinromania, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:11, 16 August 2016
Daca este vorba de un contract de munca ca angajat al firmei din Cehia, se va plati acolo tot si nu se datoreaza nimic in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necompletare chestionar stabilire rezidenta fiscala florali florali Buna ziua, Ce se intampla daca pana acum nu am mai depus un ˝Chestionar pentru stabilirea rezidenței fiscale a persoanei fizice la plecarea/sosiread ... (vezi toată discuția)
Rezidenta fiscala si domiciliu Andra01 Andra01 Buna seara, lucrez de 4 ani in Germania,platesc toate taxele acolo,impozit etc.In Romania nu am lucrat niciodata. Cum pot afla daca sunt rezident fiscal sau ... (vezi toată discuția)
Lmpozitare bani trimisi in tara de romani angajati in strainatate mihaelajantea mihaelajantea Buna ziua, Banii romanilor, care lucreaza in strainatate si trimit acasa, se impoziteaza? (vezi toată discuția)