avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize obligatorii necesare dupa infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize obligatorii necesare dupa infiintare SRL

Buna ziua,

Ma intereseaza care sunt avizele obligatorii necesare dupa infiintarea unui SRL, in cazul meu fiind vorba de un laborator de tehnica dentara. Stiu ca trebuie aviz de la Directia de Sanatate Publica, insa de la ce alte institutii mai am nevoie? Oare gasesc undeva o lista cu avizele necesare? sau o lege, ceva?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:17, 17 August 2016
Trebuie sa fiti agreat de OTDR ( Ordinul Tehnicienilor Dentari din ROmania ). Incercati sa cititi Legea 96 / 2007 si Legea 200 / 2004. OTDR reprezinta autoritatea de reglementare, de
control si supraveghere a exercitarii profesiei de technician dentar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unui laborator de tehnica dentara - patron fara diploma paulpol87 paulpol87 Buna ziua, Sunt student in anul 3 la tehnica dentara si doresc sa infiintez un laborator de tehnica dentara cu fonduri europene. Din informatiile de pe pagina ... (vezi toată discuția)
Concediere gabiisuf gabiisuf Un angajat in postul de tehnician dentar in sistem de salarizare in cadrul unei institutii sanitare nu mai este inregistrat in Ordinul Tehnicienilor Dentari ... (vezi toată discuția)
Obtinere de fonduri europene pentru infiintarea unu laborator de tehnica dentara. aureliancafadaru aureliancafadaru Buna seara! As dori sa accesez fonduri europene pentru a putea infiinta un laborator de tehnica dentara! Care ar fi pasii si cum ar trebui sa procedez? Va ... (vezi toată discuția)