avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de timbru

Spuneti mi va rog, taxa de timbru se mai achita?
Masina mea este inca inmatriculata pe leasing dar ca proprietar in acte este trecut sotul meu.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: lumifatu , utilizator 13:09, 18 August 2016
Iar factura de vanzare cumparare nu a fost intocmita cu valoare reziduala zero, ci cu suma de 2000 euro, ulterior patronul firmei solicitand la stat, deducerea tva din aceasta factura! initial, suma pe care avrut s o treaca in factura era de 3000 euro!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa reziduala auto PaxinoNicolae PaxinoNicolae Buna seara ..Am cumparat un Logan in 2005 .la momentul respectiv am platit si taxa reziduala ..Intrebarea mea este : Ce este aceasta si daca are vreo legatura ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare automobil ce a fost deja inmatriculat in 2006 si 2011 T-Stefan T-Stefan Doresc sa achizitionez pe o societate comerciala un automobil de la o firma de leasing. (bun recuperat). Achizitia se face in baza unei facturi cu plata ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina careia nu i-a fost achitat leasing-ul cri.sta cri.sta Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu lamuriri privind situatia pe care o expun mai jos? In luna mai 2009 am cumparat o masina second hand de la o firma, ... (vezi toată discuția)