Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 anastancu	                   

Buna ziua,
Va deranjez cu o problema de pensinare pentru ca si anul trecut m-ati ajutat intr-o problema asemanatoare privind pensionarea mamei ... (vezi toată discuția)
	                    anastancu	                   

Buna ziua,
Va deranjez cu o problema de pensinare pentru ca si anul trecut m-ati ajutat intr-o problema asemanatoare privind pensionarea mamei ... (vezi toată discuția)

marybujiuta	                   

Va rog sa ma ajutati cu calculul pentru reducerea varstei de pensionare: cand ar trebui sa depun dosarul de pensionare?
sunt nascut 11 feb 1962
am vechime ... (vezi toată discuția)
	                    marybujiuta	                   

Va rog sa ma ajutati cu calculul pentru reducerea varstei de pensionare: cand ar trebui sa depun dosarul de pensionare?
sunt nascut 11 feb 1962
am vechime ... (vezi toată discuția)

Suvac Florin	                   

Bună seara, Am lucrat în România 9 ani și 7 luni în grupa 1  de muncă (100%),am cumulat 4 ani și 5 luni  grupa, am 2 ani armata la Marina  și 24 ani de ... (vezi toată discuția)
	                    Suvac Florin	                   

Bună seara, Am lucrat în România 9 ani și 7 luni în grupa 1  de muncă (100%),am cumulat 4 ani și 5 luni  grupa, am 2 ani armata la Marina  și 24 ani de ... (vezi toată discuția)