avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara, Am lucrat în România 9 ani și 7 luni ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara, Am lucrat în România 9 ani și 7 luni în grupa ...

Bună seara, Am lucrat în România 9 ani și 7 luni în grupa 1 de muncă (100%),am cumulat 4 ani și 5 luni grupa, am 2 ani armata la Marina și 24 ani de munca în Italia, când pot depune actele de pensionare pentru România?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Suvac Florin , utilizator 22:11, 13 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care este data de nastere si stagiul complet din tara?
Bună ziua
În primul rând vrea să vă mulțumesc pentru răspunsul D_vst.
Sunt născut pe 26 aprilie 1965 (peste puțin împlinesc 60 de ani)
Iar stagiu de cotizație în România este format din
9 ani și 7 luni angajat la Navrom Galați funcție motorist.
4 ani și 3 luni grupa 1 de muncă cu un percentual de 100/%
2 ani, stagiu militar
Vă mulțumesc anticipat, o zi frumoasă vă doresc!
Bună seara, mă poate ajuta cineva cu o informație corectă, la mesajul meu?! Vă mulțumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt născut pe 26 aprilie 1965 am lucrat în românia ... Suvac Florin Suvac Florin Bună ziua, sunt născut pe 26 aprilie 1965 Am lucrat în România la Navrom Galați (motorist) timp de 9 ani 7 luni și 17 zile Am grupa unu de munca ... (vezi toată discuția)
Pensionare catalintraian catalintraian Buna ziua! As dori sa stiu cand ne putem pensiona anticipat eu si sotia, dat fiind ca avem urmatoarele stagii: Eu am 32 ani de munca efectiv, din care 5 ani ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare BADNIC4 BADNIC4 Buna ziua,parintii mei au stagiu de cotizare pt pensie complet,respectiv mama nascuta in 17.8.1960-35 ani si 4 luni cotizatie si 3 ani si 6 luni grupa a.2.a ... (vezi toată discuția)