In urmă cu cateva zile am fost implicat intr-un accident auto , am acrosat lateral un alt autovehicul care circula regulamentar, impactul a fost puternic ambele masini suferind pagube majore , la fata locului a fost chemata la 112 de catre martori politia si salvare , nici o persoana nu a solicitat ingrijiri medicale , una a fost pusa sa semneze ca nu necesită transportarea la spital , politia sa prezentat la fata locului si a făcut poze masinilor implicate si documntelor mele CI si asigurare, talon etc, la un moment anume am fost intrebat daca vreau sa suflu in fiola am zis ca da fara nici o problema dar colegul polițistului a zis ca nu e cazul ca e vorba de o tamponare fara victime si ramane sa facem amiabilă sau sa ne prezentăm la politie in 24 de ore, șoferul lovit insista ca se grăbește si nu mai poate sta si nu dorește amiabilă , poliția a plecat de la fata locului fara ca eu sa semnez vreun act . Dupa comportamentul soferului fata de polițiști si vice versa am tras concluzia ca se cunosteau. Întrebări : sa procedat corect ? Eram obligati sa suflam, erau polițiști obligati sa faca un act la fata locului ? Cum pot afla identitatea lor ? A doua zi la aproximativ 11 ore de la producerea accidentului la politie am suflat amandoi in aparatul echilotest cu rezultat 0 , fara a se face mentiuni despre pozele facute sau prezenta echipajului la fata locului.
pt apedro36 :
Accindentul a fost declarat in temenul legal de 24 de ore , eu nu incerc sa ma disculp doar am incercat sa aflu daca ei au procedat corect si se pare ca NU , ei erau obligati legal ca odata ce au ajuns la locul unui accident chemati prin apel la 112 sa intocmeasca un proces verbal de constatare si sa testeze partile implicate in accident (soferii ). Nu sa te trateze cu superioritate, aroganta si la final sa se pupe cu celalalt sofer implicat " Daca ai nevoie de ceva ma suni ". Cat despre " Incepe cu Gramatica Limbii Romane" .......... laso asa, daca asta e singurul tau sfat despre aceast topic : Multumesc Frumos . :)) pt o clipa ai parut si tu important si inteligent :))
pt romaryo37 :
Cand omul legii favorizeaza o persoana in detrimentul alteia nu conteaza polemica ta de 2 bani sper ca data viitoare daca da o masina da peste tine pe trecerea de pietoni sa dai de acesti 2 politisti care poate te si muta de pe trecere cum sa mai intamplat , eu pentru greseala mea am platit amenda si etc , ei pentru ca nu au facut meseria pentru care sunt plati NU. Eu nu incerc sa ma scot basma curata citeste mai sus si nu are de ce sa imi fie rusine , sincer nu credeam ca nu mai sunt retardati ca tine pe lumea asta si mai ales pe un site unde ar trebuii discutate aspecte legale nu sentimentalisme si opini de genu " da daca, sau zi merci".