suspectu 
	    	Utilizator

suspectu 
	    	Utilizator	    

suspectu, utilizator
 suspectu, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Andrei1993	                   

Buna ziua,numele meu este Andrei si as vrea sa va adresez o intrebare!
De curand am primit o amenda contraventionala in valoare de 450 lei!
In proces scrie ... (vezi toată discuția)
	                    Andrei1993	                   

Buna ziua,numele meu este Andrei si as vrea sa va adresez o intrebare!
De curand am primit o amenda contraventionala in valoare de 450 lei!
In proces scrie ... (vezi toată discuția)

adry04	                   

buna seara tuturor deci legile romanie sunt doar facute pentru gabori si pentru prostu de roman nimic.in aceasta dimineata am luat legatura cu 3 avocati pentru ... (vezi toată discuția)
	                    adry04	                   

buna seara tuturor deci legile romanie sunt doar facute pentru gabori si pentru prostu de roman nimic.in aceasta dimineata am luat legatura cu 3 avocati pentru ... (vezi toată discuția)

gl77tom	                   

Buna ziua in data de 22-03-2013 am fost oprit depol galati pentru neacordarea prioritati pietonilor pe trecerea de pietonii si am fost amendat cu suma de ... (vezi toată discuția)
	                    gl77tom	                   

Buna ziua in data de 22-03-2013 am fost oprit depol galati pentru neacordarea prioritati pietonilor pe trecerea de pietonii si am fost amendat cu suma de ... (vezi toată discuția)