avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort la notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort la notar

Va rog sa-mi spuneti si mie....Daca am depus cerere de divort la judecatorie, deoarece sotia nu era de acord cu divortul, mai pot sa divortez la primarie? Acum sotia este de acord cu divortul....Nu avem copii, casatoria a durat mai putin de un an.
Cu multumiri anticipate,
Ultima modificare: Duminică, 21 August 2016
doru58, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:46, 21 August 2016
Ca sa divortati la notar sau starea civila, trebuie sa renuntati la actiunea in instanta ca sa va primiti certificatul de casatorie inapoi.
Prezentati-va la primul termen in instanta, ziceti sa sunteti de acord cu divortul si scapati, nu aveti decat primul termen si scapati si mai ieftin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu acord, stabilire termen edward_zone edward_zone Sotia, in acord cu mine, a depus cere de divort. A trecut un an si nu s-a stabilit termen. Putem divorta la notar atat timp cat exista pe rol o actiune de ... (vezi toată discuția)
Divort la notar , cu minor nascut inainte de casatorie maria_rbz maria_rbz Buna ziua as dori daca se poate sa imi raspunda cineva care stie noua lege , se poate divorta la primarie sau notar daca avem copil impreuna dar el este ... (vezi toată discuția)
Divort Mihai1182 Mihai1182 Poate cineva sa-mi spuna ce acte imi trebuie pentru divortul la notar si cat dureaza? Se poate sa-mi spuneti si costul eventual sa-mi recomandati un notar in ... (vezi toată discuția)