avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Referitor denumirea actuala fostele Procuraturi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Referitor denumirea actuala fostele Procuraturi Judetene

Buna ziua, tatal meu a fost Procuror la Procuratura Judetena Constanta , in prezent a Decedat . In calitate de urmas doresc o adeverinta de la locul de munca al acestuia . Intrebarea mea este fosta Procuratura Judetena Constanta in prezent SE numeste Parchetul de Pe Langa tribunalul Constanta sau Parchetul de Pe Langa Judecatoria Constanta ! Rog Daca Ma Poate ajuta o persoana cu studii juridice pentru a sti Corect care este noua denumire. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: carmenalinamihai , utilizator 16:56, 21 August 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa va adresati Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.
multumesc frumos pentru raspuns.Daca ma mai puteti ajuta cu un raspuns.... Mama mea a solicitat o adeverinta pentru actualizare pensie de urmas dat fiind faptul ca in conformitate cu L 303/2004 , pensia procurorilor si judecatorilor se actualizeaza anual insa a adresat-o in decembrie 2015 gresit catre Parchetul de pe langa judecatoria constanta , mentionand in mod eronat faptul ca tata a fost procuror acolo.In data de 12 august 2016 totusi a primit raspuns de la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta in care se mentioneaza ca a transmis memoriul catre Parchetul de pe langa Tribunalul constanta spre competenta solutionare. Avand in vedere ca mama a mentionat gresit locul de munca al tatalui meu , ar trebui sa revin cu o rectificare in care sa prezizez corect locul de munca al acestuia, desi PJC a redirectionat solicitarea catre Parchetul de pe langa tribunalul constanta! ?Credeti ca ar fi utila o rectificare deoarece se solicita in memoriu tranSmiterea unei adeverinta tip cf Legii 303/2004 ,catre CNPP, pentru a se actualiza pensia de serviciu in raport cu indemnizatia bruta a unui procuror de pe langa judecatoria constanta in activitate in conditii identice de functie vechime si grad.... . Adeverinta pana la acest moment nu a fost transmisa catre CNPP. termenul legal de transmitere a unei astfel de adeverinte tip catre CNPP cf legii 303/2004 este de 15 zile sau poate dura mai mult ?
Ultima modificare: Duminică, 21 August 2016
carmenalinamihai, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie casa de pensii - modalitati AndreiAlexP AndreiAlexP Buna ziua, Imi puteti spune care sunt modalitatile prin care pot face o sesizare/reclamatie la casa de pensii judeteana Ilfov ? avand in vedere ca atat pe ... (vezi toată discuția)
Pensie incasata necuvenit georgeboboi georgeboboi Buna ziua, Am primit de la Casa De Pensii o somatie pt a platii inapoi o suma reprezentand pensie de urmas incasat necuvenit pe perioada august-decembrie ... (vezi toată discuția)
Problema de competenta materiala eusaisapte eusaisapte 1. am formulat plangere impotriva actelor procurorului cf. art. 340 din CPP in care am invocat pe langa exceptia nulitatii relative si exceptia nulitatii ... (vezi toată discuția)