avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbarea abuziva a yalei intr-un imobil bun comun cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbarea abuziva a yalei intr-un imobil bun comun cu fostul sot

Am divortat de curand si nu am facut partaj . Avem 2 locuinte ,un apartament la bloc si o casa care ca valoare este de 5 ori mai mare. Locuinta din buletin la amandoi este la apartament,dar el locuieste de cand ne-am separat la casa. Imediat dupa divort mi-a luat toate actele de proprietate si a schimbat yala la casa in care am si eu lucruri personale. I-am spus sa-mi dea o cheie si nu vrea .Nu ma lasa sa intru decat in prezenta lui . Nici nu am facut inventar asupra bunurilor . Cum pot proceda sa am acces in casa oricand ? Spune ca nu are intimitate sa vina cu o iubita acolo .I-am spus ca voi suna cand merg acolo ,dar nu are incredere ca fac asta . La bloc eu nu am schimbat yala. Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:01, 22 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care 2 ? cristiana s-a refugiat la o matusa.., asa e cand subiectele se amesteca intre ele.
2 imobile are lacramioara
O, da, scuze, se pare ca am uitat ca erau doua povesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Situatia locativa a mamei si a minorului Vicky1 Vicky1 Buna ziua Sunt divortata si stau intr-un apartament cumparat in timpul casatoriei cu fostul sot. De 3 ani de zile el este plecat din domiciliu si brusc ... (vezi toată discuția)
Solicitare ajutor chris76 chris76 Buna ziua! Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)