avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Diferenta dintre intreprindea individuala si ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Diferenta dintre intreprindea individuala si microintreprindere

Buna ziua
As vrea sa imi deschid o forma de organizare si nu ma pot decide care este mai avantajoasa .Intreprinderea individuala sau microintreprinderea.
Niste date privind contabilitatea in ambele cazuri va rog.

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 23 August 2016
OctaTudor, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:15, 23 August 2016
Multumesc pentru raspuns!

Initial m-am gandit la PFA (am putere financiara redusa).
Ar fi mai avantajos II decat PFA in ce priveste posibilitatea de a avea angajati,impozit etc...?
Ambele presupun aceleasi impozite, contributii sociale de platit dar si posibilitatea de a avea angajati.
Va trebuie si casa de marcat.
Ultima modificare: Marți, 23 August 2016
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

P.f.a sau srl? solomcarmendamiela solomcarmendamiela am autorizatie de artificier, doresc sa-mi deschid o afacere in acest sens ( participare la festivitati, nunti, etc. cu jocuri de arificii).Am actele necesare ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata vs srl (avantaje / dezavantaje) ionelbarus ionelbarus care sunt avantajele si care sunt dezavantajele desfasurarii unei activitati pe \" Persoana Fizica Autorizata\"? dar pe \"Societate Comerciala\"? (vezi toată discuția)
Diferenta dintre asociatie familiala , persoana fizica sau s.r.l. d807 d807 buna as dori mai multe explicatii despre ce ar fi mai bine sa fac , si care ar fi diferenta intre ele va multumesc (vezi toată discuția)