Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Cat despre problema de aici nu mi se pare legala. Incasezi si apoi faci regularizare?
Cati administratori tin contabilitatea pe calculator? Cati administratori stiu sa foloseasca un calculator, dar o foaie de calcul tabelar?
Daca omul nu are incredere sau suspiciuni asupra acestor plati, cum il mai puteti incuraja sa faca aceste plati?
Dvs. ati citit primul post al acetui topic?...daca ati fi citit vedeati ca persoana in cauza este obligata sa plateasca in avans,
Buna ziua. Am si eu o intrebare si totodata o nelamurire. este legal ca administratorul blocului sa incaseze intretinerea inainte de afisarea listelor si daca exista diferente intre incasare si liste sa faca regularizare? eu chiar nu mai inteleg nimic....asa mi-au raspuns cei de la asociatie ...ce daca nu e pusa lista noi incasam si pe urma facem regularizarea....adica niciodata ca nu am vazut asa ceva in liste . Va multumesc.
Buna ziua. Am si eu o intrebare si totodata o nelamurire. este legal ca administratorul blocului sa incaseze intretinerea inainte de afisarea listelor si daca exista diferente intre incasare si liste sa faca regularizare? eu chiar nu mai inteleg nimic....asa mi-au raspuns cei de la asociatie ...ce daca nu e pusa lista noi incasam si pe urma facem regularizarea....adica niciodata ca nu am vazut asa ceva in liste . Va multumesc.
]daca nu e pusa lista noi incasam si pe urma facem regularizareadaca asta nu este o obligativitate a utilizatorului sa isi plateasca intretinerea inainte de a fi afisata lista, atunci ce este?
Proprietarii sunt obligati prin lege sa plateasca sumele repartizate pe listele lunare de plata si atat.
Cine vrea, ciune are motive, sigur ca poate sa plateasca in avans. Poate dar nu-l obliga nimeni.