avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces pierdut in instanta -acelasi debit solicitat de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces pierdut in instanta -acelasi debit solicitat de 2 institutii

ca persoana juridica avem o decizie definitiva a tribunalului de plata a unei amenzii .problema e ca aceasta amenda e solicitata atit de institutia care a dat amenda pe motiv ca ei detin p.v.c a contraventiei in original in care face mentiunea ca amenda va fi achitata in contul lor,pe de alta parte anaful a primit spre executare sentinta civila privind acelasi p.v.c emis de institutia respectiva.Din cite stim amenzile primite de catre pers.juridice se vireaza la bugetul statului unde avem domiciliu fiscal.Cum putem proceda in aceasta situatie fara a intenta un alt proces. va multumesc
Cel mai recent răspuns: TalabanViorica , utilizator 13:54, 24 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~
am un proces verbal de amenda emis de o institutie publica(am inteles ca nu putem da nume) pentru care am facut contestatie. am pierdut in instanta si in urma procesului tribunalul a emis sentinta civila care a fost transmisa spre executare atit institutiei publice care a intocmit procesul verbal de amenda cit si la anaf unde suntem inregistrat fiscal.Institutia care a facut p.v ne-a somat la plata si a trimis proprire pe contul nostru nin banca.totodata am primit si de la anaf somatie. in urma discutiilor cu ambii fiecare sustin ca ;anaf are o sentinta spre executate,ceilalti ca ei au dat amenda si ca banii le apartin. multumim.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita anaf pentru "venituri din amenzi si alte sanctiuni aplicate de catre alte institutii de specialitate" marinelaman marinelaman Buna ziua. In data de 16.11.2015 am primit un plic de la ANAF in care era o somatie si un titlu executoriu pentru suma de 250 ron . Natura obligatiei ... (vezi toată discuția)
Executare silita mioara54 mioara54 Buna ziua,sint o persoana cu handicap si pensionara si am un mare necaz,va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturile d-voastra .In noiembrie 2011 ,am vindut o ... (vezi toată discuția)
Ordonanța președentială bună!am primit o amendă printr-un ... danalida danalida Ordonanța președentială Bună!Am primit o amendă printr-un proces verbal de contravenție și s-a dispus executarea unei măsuri complementare în acel ... (vezi toată discuția)