avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... SRL-D transport pana in 3.5 t
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

SRL-D transport pana in 3.5 t

Buna ziua, am un srl-d transport marfa pana in 3.5. Mi se intampla sa primesc comenzi de transport pe care nu le pot face eu, le pot da la un tert sa le faca? Am codul Caen 5229 care am inteles ca mi permite sa dau curse la un tert s o faca dar as vrea sa stiu daca mi mai trebuie vre o autorizatie sau ceva de la vre o institutie. Am mers la Arr si mi s a spu ca nu ar mai fi nevoie de nimik

Alte discuții în legătură

Transport marfa perisabilă Emilia Anca Emilia Anca Bună ziua dețin un srl și vreau să fac transport extern marfa perisabilă mai exact fructe și legume .Dețin o autoutilitara de 3.5 t .ms (vezi toată discuția)
Cod caen pentru activitatea de transport narin narin Buna ziua, In cazul in care inregistrez in actul constitutive al firmei activitate principala cod CAEN 5229 iar ca activitate secundara CAEN 4941 pot ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)