avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Solicitare virare suma din indemnizatie de CL in cont ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Solicitare virare suma din indemnizatie de CL in cont partid

Sunt consilier local si am solicitat Primariei sa vireze o parte a indemnizatiei in contul partidului. Primaria refuza. Este legal?
Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2016
DinuBulz, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:48, 24 August 2016
A procedat foarte corect. Donatii si sponsorizari catre partid faceti dumneavoastra separat din contul personal sau in numerar. Sa nu se considere ca v-a obligat primarul sa dati bani la partid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de rezerva al consiliului local al u.a.t. Mathushalem Mathushalem Conform urmatorelor legi: 1.)Legea nr. 393/2004 privind Statutul alesilor locali, 2.) Legea cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului ... (vezi toată discuția)
Donatii catre ong LifeRider LifeRider Buna ziua, Din cate stiu, pentru donatiile in bani din partea persoanelor fizice este necesara incheierea unui contract. Imi puteti spune care este regimul ... (vezi toată discuția)
Model de contract de donatie sau mecenat intre asociatie si beneficiarul sponsorizarii? benone1973 benone1973 Buna ziua! Sunt tatal unui baietel cu handicap grav care datorita starii de sanatate a fiului meu am fost nevoit sa apelez la o asociatie pentru a colecta ... (vezi toată discuția)