avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Aviz nefavorabil consturctie casa - comisia de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Aviz nefavorabil consturctie casa - comisia de circulatie

Am in proprietate un teren pe care vreau sa construiesc o casa. Am scos certificat de urbanism, se poate construi fara probleme chiar si bloc. Am obtinut toate avizele mai putin avizul de la comisia de circulatie. Ei nu vor sa imi dea avizul deoarece vor sa faca un drum prin terenul meu. PUZul, PUGul nu prevad drum pe acolo. Am scos CF, hartile drumurilor, PUZ, PUG, nicaieri nu se prevede drum. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters403177 , utilizator 20:28, 28 August 2016
6 ori dosarul respins , a 7 oara obtinut cu 100euro :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren cu pug si fara puz elena319 elena319 Bună ziua. Vreau sa achiziționez un teren intravilan care are doar PUG și nu are PUZ. Proprietarul e în curs de obținere certificat de urbanism de la ... (vezi toată discuția)
Modificarea unui puz pentru reincadrarea unui teren si eliminara unei servituti dorincornea dorincornea Am o problema legata de un teren intravilan pe care doresc sa-l cumpar si pentru care am semnat deja cu proprietarul un antecontract la notar. Pe terenul ... (vezi toată discuția)
Aviz circulatie NELLYMOTORS NELLYMOTORS Buna ziua , am cumparat un teren pe care vreau sa construiesc o casa , terenul este intravilan are PUZ , Certificat de urbanism , am obtinut toate avizele ... (vezi toată discuția)