avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări vioricaiulia
                      Utilizator

vioricaiulia
                      Utilizator                    

un_tatic	                   

Am o fiica in clasa I care locuieste impreuna cu mama ei. Atit in timpul anului scolar trecut cit si acum fiica mea a absentat de foarte multe ori (de ordinul ... (vezi toată discuția)
	                    un_tatic	                   

Am o fiica in clasa I care locuieste impreuna cu mama ei. Atit in timpul anului scolar trecut cit si acum fiica mea a absentat de foarte multe ori (de ordinul ... (vezi toată discuția)

Lacd	                   

Buna ziua!
Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)
	                    Lacd	                   

Buna ziua!
Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)

Karina13	                   

Buna ziua.Am o problema la care sper sa gasesc o rezolvare aici,cu ajutorul dvs.Fiul meu este in cls aIa.la inceputul anului am fost aleasa casierul clasei cu ... (vezi toată discuția)
	                    Karina13	                   

Buna ziua.Am o problema la care sper sa gasesc o rezolvare aici,cu ajutorul dvs.Fiul meu este in cls aIa.la inceputul anului am fost aleasa casierul clasei cu ... (vezi toată discuția)