m_ella2005 
	    	Utilizator

m_ella2005 
	    	Utilizator	    

MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat

MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat	    

victor sorin 
	    	Utilizator

victor sorin 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 vioricaiulia	                   

Copilul meu anul trecut scolar a fost marginalizat, umilit, depersonalizat, de catre invatatoare, tot timpul venea de la scoala trist si suparat.
     ... (vezi toată discuția)
	                    vioricaiulia	                   

Copilul meu anul trecut scolar a fost marginalizat, umilit, depersonalizat, de catre invatatoare, tot timpul venea de la scoala trist si suparat.
     ... (vezi toată discuția)

ramo81	                   

bunaziua am si eu o nelamurire ce pot sa-i fac unei invatatoare care are clasa 1 si ii terorizeaza cumplit pe copii ii bate ii pune in jenunchi             cu ... (vezi toată discuția)
	                    ramo81	                   

bunaziua am si eu o nelamurire ce pot sa-i fac unei invatatoare care are clasa 1 si ii terorizeaza cumplit pe copii ii bate ii pune in jenunchi             cu ... (vezi toată discuția)

ContSters172400	                   

Buna seara, 
Este ok daca ascund un reportofon in ghiozdanul copilului (fara stirea lui) ca sa aflu ce se intampla cu adevarat in clasa? Copilul meu, care ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters172400	                   

Buna seara, 
Este ok daca ascund un reportofon in ghiozdanul copilului (fara stirea lui) ca sa aflu ce se intampla cu adevarat in clasa? Copilul meu, care ... (vezi toată discuția)