avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am numele fostului sot, tatal biologic..
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am numele fostului sot, tatal biologic..

Buna ziua
o prietena de-a mea s-a despartit de actualul barbat si s-a imprietenit cu altcineva
ea fiind maritata cu acte cu fostul, cu actualul a ramas gravida,
a ramas gravida, a nascut, fostul barbat este plecat in anglia
tatal biologic nu isi poate recunoaste copilul
ce masuri s-ar putea lua pt a reusi sa recunoasca copilul
tatal biologic
tin sa precizez ca nici unul dintre noi(fostul si eu) nu avem pretentii materiale
avem nevoie sa terminam cat mai repede divortul(care este deja pe rol) de ceva timp
va multumesc pt ajutor !
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este de facut?paternitate steriel steriel buna ziua, ma adresez dvs in speranta ca ma puteti indruma. sunt casatorita de n ani dar de 3 ani nu mai stau cu sotul. am o relatie de concubinaj cu un alt ... (vezi toată discuția)
Despre paternitate Calin2130 Calin2130 Buna ziua.Speta este in felul urmator: Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate bogdan_07 bogdan_07 Buna ziua, Am o relatie cu o femeie casatorita de circa un an. In acest timp ea a ramas gravida. As dorii sa stiu in ce mod pot cere efectuarea unui test de ... (vezi toată discuția)