avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... modificare act aditional
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

modificare act aditional

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca se poate modifica un act aditional la un contract de inchiriere
Am un spatiu inchiriat si in luna august 2015 mi sa modificat pretul chiriei,actul aditional are o perioada de 36 luni.Acum vrea sa modifice din nou pretul.Perioada din actul aditional(01.09.2015 -31.08.2018)nu are nici o relevanta.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:00, 1 Septembrie 2016
Fara acordul dumneavoastra, nu poate modifica chiria
Pe mine ma interesa daca poate modifica un act aditional in termen de valabilitate.Contratul e deja modificat prin acest act aditional.

Modificarea prin act aditional a contractului sau o noua modificare a actului aditional sau modificarea chiriei este tot o modificare de contract. Aceste modificari, in principiu, pot fi facute cu acordul ambelor parti (deci raspunsul dat anterior de dna avocat ramane valabil).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere cu firma in insolventa annacicero annacicero suntem societate comerciala in anul 2010 am inchiriat un spatiu de la o societate care a intrat in insolventa , desi am respectat toti termeni fixati in ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract de inchiriere locuinta fsas fsas Cum întocmesc corect un Act adițional la contract de inchiriere locuintă? Sunt chiriaș din 15 .12.2011 cu contract de închiriere și act adițional, ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere cu firma proprietara cadire birouri - anexa mela20 mela20 Buna ziua, Firma la care sunt angajata si-a mutat sediul si punctul de lucru intr-o cladire de birouri in 2015, iar in 2020 s-a semnat o anexa noua la ... (vezi toată discuția)