Buna ziua,
Sunt intr-o mare dilema legata de aceasta stufoasa procedura de debransare RADET si totodata de neputinta si/sau nestiinta conducerii asociatiei de proprietari, deoarece am parcurs toti pasii necesari debransarii si asociatia de proprietari nu detine in arhiva un document esential, in speta PV de debransare al proprietarilor debransati. Toate bune pana aici, deoarece presedintele asociatiei a facut o cerere oficiala catre RADET Bucuresti prin care a solicitat copii dupa PV-rile debransatilor din blocul nostru, iar raspunsul RADET a fost urmatorul: " Procesele verbale au fost predate la data debransarii, proprietarilor apartamentelor respective si reprezentantilor asociatiei de proprietari, care au obligatia pastrarii si completarii la zi a cartii tehnice a constructiei. Mentionam ca RADET Bucuresti inregistreaza in evidentele proprii operatiile de debransare in baza Proceselor Verbale de debransare, care sunt pastrate pe o perioada determinata, conform prevederilor specifice ". Dar tot in acea adresa, RADET confirma ca: " In urma verificarilor efectuate in evidentele RADET, s-a constatat ca in blocul nostru figureaza ca fiind debransate total de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termica pentru incalzire un nr de 5 apartamente ( si sunt enumerate in adresa )”, dar cu toate acestea am fost contactat telefonic de un functionar RADET care se ocupa de dosar si mi-a solicitat macar o copie dupa un PV altfel nu-mi garanteaza aprobarea dosarului. De aici se rupe filmul, chiar nu mai inteleg nimic, RADET nu mai detine PV de debransare pt ca termenul de pastrare al acestor documente este limitat, dar confirma ca exista in evidenta lor apartamente debransate, asociatia de proprietari nu detine aceste PV-uri, cu toate ca nu inteleg cum au scos aceste apartamente de la plata energiei termice,,, iar eu ce pot face in acest moment in contextul in care RADET imi tot solicita aceste documente si ele nu exista ?
Majoritatea apartamentelor au fost debransate in perioada 2003 - 2008, unele au alti proprietari in acest moment, cum sa merg eu la usa oamenilor sa le solicit procesele verbale de debransare, atata timp cat nici RADET, nici asociatia nu le mai detin in arhiva. O alta problema de care m-am lovit a fos legata de informatiile eronate consemnate de presedintele asociatiei in cererile de debransare vizate de asociatie, deoarece in acel tabel a trecut inca doua apartamente care nu sunt debransate legal, iar eu in acest moment sunt nevoit sa refac proiectul astfel incat sa nu includa cele doua apartamente, iar acest lucru presupune plata a inca 500 lei pt refacerea proiectului ( din eroarea asociatiei ).
Va rog mult sa ma sfatuiti cum sa procedez in aceasta situatie si care ar fi calea legala pe care s-o urmez, deoarece in data de 15 septembrie RADET sisteaza debransarile si voi ramane tot la mana lor in aceasta iarna ( mentionez ca detin centrala, separare de gaze toate cu acte in regula si depuse la administratie in copie).
Multumesc mult si astept raspunsurile Dvs.
Cu stima,
I.Niculae
Cel mai recent răspuns:
I.Niculae , utilizator
09:28, 30 August 2016